Tip na párty

 

Přemýšlíte, jak přidat vaší párty ten pravý šmrnc? Chcete, aby se vaše oslava vryla do paměti každého hosta jako nezapomenutelný zážitek? Fotospin je odpověď! Naše 360° video platforma je přesně to, co potřebujete, aby vaše párty byla o stupeň lepší – zábavnější, interaktivnější a prostě nezapomenutelná.

 

Proč je Fotospin Must-Have na každou Párty.

Fotospin umožňuje zachytit radost a dynamiku vaší párty z každého možného úhlu. Představte si, že všichni vaši hosté se ihned mohou podívat na své 360° videa a znovu prožít každý smích, tanec a šťastný moment, jako by tam byli znovu.

Naše doba si žádá sdílení zážitků v reálném čase. Fotospin to umožňuje. Vaše videa budou okamžitě k dispozici s vaším logem nebo tematickým brandingem párty a hosté si je mohou stáhnout přes QR kód, AirDrop, SMS, E-mailem nebo si je uložit na společný disk.

Ať už plánujete intímní večírek nebo velkolepou oslavu v O2 aréně, Fotospin se přizpůsobí. Nabízíme různé balíčky pronájmu a širokou škálu doplňkových služeb, jako je profesionální osvětlení, mlhovač, červený koberec, a dokonce i potisk zařízení vaším logem nebo tématem párty.

Fotospin je zážitek, který přináší zábavu a spojuje lidi. Naše zařízení není jen pasivní atrakcí; je to katalyzátor pro tvoření vzpomínek a sdílení příběhů. A pro ty, kteří chtějí úplně rozšířit dosah své párty, vytvoříme i virální videa pro sociální sítě.

Zapomeňte na obyčejné fotky z mobilu. 360° video koutek Fotospin přináší vaší párty do centra dění. Potřebujeme jen trochu místa a přístup k elektřině – o zbytek se postaráme my. Naše profesionální párty obsluha vám budou k dispozici, aby zajistili, že vše půjde hladce a vaši hosté si odnesou vzpomínky, které budou chtít sdílet se světem.