Zábava na firemní večírek

 

Firemní večírky jsou tou správnou příležitostí k tomu, abyste se od povinností uvolnili a užili si ve společnosti svých kolegů a nadřízených. Chcete, aby tento večer byl nezapomenutelný a plný radosti a zábavy? Fotospin může být tím tajným ingrediencí, který udělá váš firemní večírek výjimečným.

Každý si už asi zvykl na kouzelníky a barmanské show, ale co kdybyste na svém večírku předvedli něco úplně nového a originálního? Naše jedinečná 360° platforma je tím, co vaše kolegy doslova dostane do varu. S Fotospinem si zaručeně užijete nezapomenutelné chvíle, které budete vyprávět ještě dlouho po večírku.

Proč Fotospin na Vašem firemním večírku?

Co je na našem Fotospinu tak speciálního? Jednoduchost a kvalita. Naše 360° zařízení nabízí nezapomenutelný zážitek, který se prostě musí zažít. Postavte se na kulatou vyvýšenou platformu, zapojte boky a taneční kreace a nechte se obkroužit kamerou, která zachytí všechny momenty ve 360°. Kvalitní video vám bude ihned k dispozici v plné kvalitě pomocí QR kódu, AirDropu, E-mailu a během několika vteřin můžete videa sdílet na sociálních sítích. Takto unikátní videa zaručeně oslní vaše kolegy a přinesou vám spoustu likes a srdíček.

Fotospin je mobilní a připravený k použití kdykoliv a kdekoliv. Stačí nám poskytnout trochu místa a přístup k elektřině, a my se postaráme o zbytek. Naše zkušená obsluha zajistí, že večer bude probíhat hladce a že každý váš kolega si odnese úžasné vzpomínky na firemní večírek.

Nebojte se zanechat nám své kontaktní údaje a my se co nejdříve ozveme. Vaše firemní večírky si zaslouží být výjimečné - a s Fotospinem budou!