Fotospin 360 roztančil mediky v OX clubu

 

Ve středu 20. března 2024 se v pražském OX clubu konala tradiční akce Půlení mediků Univerzity Karlovy od společnosti Unipong. Večer plný hudby, tance a zábavy si nenechaly ujít stovky studentů medicíny 👩‍⚕️. A my jsme tam s Fotospinem nemohli chybět! 🥳

Jak to probíhalo.

Náš stánek s Fotospin 360° byl umístěn v samém srdci OX clubu, přímo v centru dění. Studenti si ho tak nemohli nevšimnout a hned se k němu hrnuli, aby si 360° fotokoutek vyzkoušeli.

O zaznamenání nezapomenutelných záběrů se postarala naše usměvavá Danča 🤗. Studenti stoupli na platformu, během pár sekund se otočné rameno s nejnovějším typem iPhonu roztočilo a do pár sekund udělalo skvělé 360° záběry. Než se každý student rozkoukal, hned viděl na tabletu své kreace. Ty jsme jim obratem poslali na jejich telefon a ihned je mohl sdílet dál na svých sociálních sítích 🚀.

Někteří studenti se nebáli experimentovat a zkoušeli různé pózy a grimasy 💃. Vytvořili si tak originální vzpomínku na tento jedinečný večer. Atmosféra v našem fotokoutku byla po celou dobu skvělá a plná smíchu. 😁

Bylo úžasné vidět, jak se studenti bavili a s jakým nadšením sdíleli své 360° videa na sociálních sítích. Fotospin 360 se tak stal nedílnou součástí akce Půlení mediků a pomohl studentům zachytit tento večer plný zábavy.

Několik zajímavých statistik.

  • Během akce jsme natočili více než 500 návštěvníků.
  • Nejvíce sdílené video na Instagramu dosáhlo více než 4 500 zhlédnutí.
  • Průměrná doba strávená u fotokoutku Fotospin 360 byla 3 minuty.

Závěr.

Fotospin 360 byl na akci Půlení mediků velkým hitem. Studenti byli nadšeni z možnosti ihned originálně sdílet videa se svými kámoši.. Děkujeme organizátorům akce Unipong za pozvání a všem studentům za skvělou atmosféru. Jsme rádi, že jsme mohli být součástí.

Chcete se i vy podívat, jak se studenti bavili na Půlení mediků? Zamiřte na náš Instagram a prohlédněte si 360° videa z akce.

Fotospin 360 je ideální zábava na firemní večírky, svatby, oslavy a další akce. Pokud chcete svým hostům nabídnout něco netradičního a originálního, neváhejte nás kontaktovat.

 

Rezervačka