Zlínský Majáles s Fotospinem

Letošní Zlínský majáles byl jedinečným zážitkem plným hudby, tance a dobrého jídla. A my jsme byli uprostřed této skvělé atmosféry s naším Fotospinem! 

Na akci jsme vyrazili ve složení Tom, Dia a Ája a od rána panovala skvělá nálada! Na akci jsme dorazili půl hodinku před otevřením a ihned jsme se pustili do stavění. Přesně v 15:00 jsme měli Fotospin k dispozici a zábava mohla začít! Lidé všech věkových kategorií přicházeli za zvuků hudby, která rezonovala mezi stánky s jídlem a různými soutěži. Náš 360 fotokoutek, umístěný strategicky na viditelném a přístupném místě, přitahoval zvědavé pohledy a brzy se kolem něj tvořily fronty.

Naším cílem bylo nejen zachytit radost z této události, ale také vytvořit zábavné a interaktivní video. Účastníci si mohli zapůjčit párty doplňky, zapnuli jsme i reproduktor, aby se ještě lépe tancovalo. Celou akci jsme si i zdokumentovali v našem FOTO vlogu na YouTube.

Jedním z vrcholů akce bylo, když se dva studenti rozhohli zorganizovat improvizovaný tanec při kterém se začali svlékat. :D 

Není pochyb, že přítomnost našeho Fotospinu přidala k této události novou dimenzi. Díky technologii a kreativitě jsme byli schopni nejen dokumentovat, ale i aktivně přispívat k atmosféře tohoto jedinečného festivalu.

Děkujeme všem, kteří se zastavili u naší 360 foto budky a sdíleli s námi svou radost a energii. Už teď se nemůžeme dočkat příštího ročníku, kde se opět setkáme, abychom společně vytvořili další nezapomenutelné zážitky!